Литванија

  во

  Емиграцијата влијае на помалку развиените земји затоа што го намалува социјалниот капитал и развојниот капацитет, велат економските експерти. Украина во ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Автомобилите се доминантно превозно средство во домашниот транспорт за македонските граѓани, кои пак од расположивите видови транспорт најмалку користат воз.На ...
  сите 141 | | | веќе видена

  Во домашниот транспорт за македонските граѓани автомобилите се доминантно превозно средство, додека од расположивите видови транспорт најмалку користат воз. На ...
  сите 199 | | | веќе видена

  Автомобилите се доминантно превозно средство во домашниот транспорт за македонските граѓани, кои пак од расположивите видови транспорт најмалку користат воз. ...
  сите 200 | | | веќе видена

  Автомобилите се доминантно превозно средство во домашниот транспорт за македонските граѓани, кои пак од расположивите видови транспорт најмалку користат воз. ...
  сите 202 | | | веќе видена