Литванија

  во

  Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери денеска во Будва се обрати на 16. Конференција на претседатели на парламенти на ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери денеска во Будва се обрати на 16. Конференција на претседатели на парламенти на ...
  сите 31 | | | веќе видена

  ,,На самиот почеток, сакам да го изразам моето задоволство од учеството на шеснаесеттата (XVI) Конференција на Јадранско Јонската иницијатива во која Република ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери денеска во Будва се обрати на 16. Конференција на претседатели на парламенти на ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Ученици и наставници од Турција, Литванија, Унгарија и Италија од денеска до 22 март гостуваат во Прилеп каде заедно со учениците и наставниците од прилепското ...
  сите 2 | | | веќе видена