Литванија

  во

  Законите кои претседателот Ѓорге Иванов одби да ги потпише, ќе треба повторно да се најдат во собраниска процедура и ќе мора да бидат донесени со најмалку 61 ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Законите кои претседателот Ѓорге Иванов одби да ги потпише, ќе треба повторно да се најдат во собраниска процедура и ќе мора да бидат донесени со најмалку 61 ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Законите кои претседателот Ѓорге Иванов одби да ги потпише, ќе треба повторно да се најдат во собраниска процедура и ќе мора да бидат донесени со најмалку 61 ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Преговарачите на ЕУ постигнаа договор за правилата за заштита на известувачите – (свиркачите), за воведување на безбедносни механизми за известување и мерки ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, од денеска до 14 март ќе престојува во работна посета на Романија и Литванија, ...
  сите 95 | | | веќе видена

  Парламентите на Романија и Литванија се следните две земји кои ова недела ќе го ратификуваат пристапот на Македонија во НАТО по потпишаниот Протокол во ...
  сите 101 | | | веќе видена

  Џафери во собранијата на двете земји членки на ЕУ и НАТО ќе присуствува на чинот на ратификација на Протоколот за пристапување на Република Северна Македонија ...
  сите 86 | | | веќе видена