Литванија

  во

  На предлог на Министерството за одбрана, Владата на денешната седница ја разгледа и прифати Информацијата за изведување на воената вежба „Одлучен удар“ на ...
  сите 14 | | | веќе видена

  По предлог на Министерството за одбрана, Владата на денешната седница ја разгледа и прифати информацијата за изведување на воената вежба „Одлучен удар“ на ...
  сите 15 | | | веќе видена

  На предлог на Министерството за одбрана, Владата на денешната седница донесе и одлука за одобрување за влегување и престојување на припадници на странски ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Владата на Република Северна Македонија на денешната 130-та седница ја разгледа и прифати Информацијата за изведување на вежбовната активност на Армијата на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Владата на Република Северна Македонија на денешната 130-та седница ја разгледа и прифати Информацијата за изведување на вежбовната активност на Армијата на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  По предлог на Министерството за одбрана, Владата на денешната седница ја разгледа и прифати информацијата за изведување на воената вежба „Одлучен удар" на ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Владата на Република Северна Македонија на денешната редовна, 130-та седница ја разгледа и усвои информацијата на Министерството за здравство, според која на ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Владата на Република Северна Македонија на денешната 130-та седница ја разгледа и прифати Информацијата за изведување на вежбовната активност на Армијата на ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Владата на Македонија на денешната 130-та седница ја разгледа и прифати Информацијата за изведување на вежбовната активност на Армијата на Македонија и ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Владата на Република Северна Македонија на денешната 130-та седница ја разгледа и прифати Информацијата за изведување на вежбовната активност на Армијата на ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Владата на Република Северна Македонија на денешната 130-та седница ја разгледа и прифати Информацијата за изведување на вежбовната активност на Армијата на ...
  сите 48 | | | веќе видена

  По предлог на Министерството за одбрана, Владата на денешната седница ја разгледа и прифати информацијата за изведување на воената вежба „Одлучен удар“ на ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Денес седница на Владата: во тек се последните подготовки за вежбата „Одлучен удар“ што ќе се одржи во јуни, чиј домаќин ќе биде нашата земја во соработка со ...
  сите 25 | | | веќе видена

  НАТО се најде во непријатна ситуација откако мораше да признае дека еден од нивните војници кои служат во Литванија е по истрага за ограбување локален жител ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Подолго време во спортската јавност кружеа гласини дека Перо Антиќ ќе се кандидира за претседател на Македонската кошаркарска федерација, а денес стигна и ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Унгарија не успеа уште денеска да се квалификува на Европското првенство во 2020 година, но остана непоразена откако со пенал во последната секунда стигна до ...
  сите 4 | | | веќе видена