Литванија

  во

  Македонија има поминато доста долг пат до НАТО. Но, иако сега земјата е со една нога во Алијансата, патувањето сè уште не е завршено. Приказната започна на ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Ѓорѓи Чековски засекогаш ќе остане запаметен по неговата борбеност, посветеност, успесите во македонскиот дрес, дресот 14, надимакот Станко и уште многу многу ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Единаесет земји-членки на НАТО досега го ратификуваа Протоколот за членство на Македонија во Алијансата. Вчера во еден ден парламентите на Полска и на Словачка ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Единаесет земји-членки на НАТО досега го ратификуваа Протоколот за членство на Македонија во Алијансата. Вчера во еден ден парламентите на Полска и на Словачка ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Единаесет земји-членки на НАТО досега го ратификуваа Протоколот за членство на Северна Македонија во Алијансата. Вчера во еден ден парламентите на Полска и на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Единаесет земји-членки на НАТО досега го ратификуваа Протоколот за членство на Северна Македонија во Алијансата. Вчера во еден ден парламентите на Полска и на ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Името на една држава во меѓународното право е неразделив дел од државно-правниот субјективитет, посочи професорката Гордана Силјановска Давкова во текот на ...
  сите 358 | | | веќе видена

  Единаесет земји-членки на НАТО досега го ратификуваа Протоколот за членство на Северна Македонија во Алијансата. Вчера во еден ден парламентите на Полска и на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  За 20 проценти пораснала просечната плата во земјава во последните десет години. Растот не е занемарлив, а ако се споредува со некои од европските земји дури е ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Единаесет земји-членки на НАТО досега го ратификуваа Протоколот за членство на Македонија во Алијансата. Вчера во еден ден парламентите на Полска и на Словачка ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Единаесет земји-членки на НАТО досега го ратификуваа Протоколот за членство на Северна Македонија во Алијансата. Вчера во еден ден парламентите на Полска и на ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Единаесет земји-членки на НАТО досега го ратификуваа Протоколот за членство на Северна Македонија во Алијансата. Вчера во еден ден парламентите на Полска и на ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Единаесет земји-членки на НАТО досега го ратификуваа Протоколот за членство на Северна Македонија во Алијансата. Вчера во еден ден парламентите на Полска и на ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Единаесет земји-членки на НАТО досега го ратификуваа Протоколот за членство на Северна Македонија во Алијансата. Вчера во еден ден парламентите на Полска и на ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Единаесет земји-членки на НАТО досега го ратификуваа Протоколот за членство на Северна Македонија во Алијансата. Вчера во еден ден парламентите на Полска и на ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Професорката Гордана Силјановска Давкова во претседателската дебата на телевизија Телма во емисијата Топ Тема истакна дека името на една држава во ...
  сите 340 | | | веќе видена

  Името на една држава во меѓународното право е неразделив дел од државно-правниот субјективитет, посочи професорката Гордана Силјановска Давкова во текот на ...
  сите 374 | | | веќе видена