Литванија

  во

  Висока воена делегација на Војската на Република Словенија, предводена од началникот на Генералштабот, генерал-мајор Аленка Ерменц, која се наоѓа во официјална ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Висока воена делегација на Војската на Република Словенија, предводена од началникот на Генералштабот, генерал-мајор Аленка Ерменц, која се наоѓа во официјална ...
  сите 43 | | | веќе видена

  На предлог на Министерството за одбрана, на седница, Владата ја разгледа и прифати Информацијата за изведување на вежбовната активност на Армијата на Република ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Донациите од разни големи претпријатија и богаташи за обнова на катедралата Нотр Дам денес надминале 600 милиони евра, јавува агенцијата France Presse. ...
  сите 807 | | | веќе видена

  На предлог на Министерството за одбрана, Владата на денешната седница ја разгледа и прифати Информацијата за изведување на воената вежба „Одлучен удар“ на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  По предлог на Министерството за одбрана, Владата на денешната седница ја разгледа и прифати информацијата за изведување на воената вежба „Одлучен удар“ на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  На предлог на Министерството за одбрана, Владата на денешната седница донесе и одлука за одобрување за влегување и престојување на припадници на странски ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Владата на Република Северна Македонија на денешната 130-та седница ја разгледа и прифати Информацијата за изведување на вежбовната активност на Армијата на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Владата на Република Северна Македонија на денешната 130-та седница ја разгледа и прифати Информацијата за изведување на вежбовната активност на Армијата на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  По предлог на Министерството за одбрана, Владата на денешната седница ја разгледа и прифати информацијата за изведување на воената вежба „Одлучен удар" на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Владата на Република Северна Македонија на денешната редовна, 130-та седница ја разгледа и усвои информацијата на Министерството за здравство, според која на ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Владата на Република Северна Македонија на денешната 130-та седница ја разгледа и прифати Информацијата за изведување на вежбовната активност на Армијата на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Владата на Македонија на денешната 130-та седница ја разгледа и прифати Информацијата за изведување на вежбовната активност на Армијата на Македонија и ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Владата на Република Северна Македонија на денешната 130-та седница ја разгледа и прифати Информацијата за изведување на вежбовната активност на Армијата на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Владата на Република Северна Македонија на денешната 130-та седница ја разгледа и прифати Информацијата за изведување на вежбовната активност на Армијата на ...
  сите 26 | | | веќе видена