Литванија

  во

  Поголемиот број граѓани на Европска унија се против проширување на Унијата во следните година, додека жителите на земјите кандидатки и понатаму го поддржуваат ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Поголемиот број граѓани на Европска унија се против проширување на Унијата во следните година, додека жителите на земјите кандидатки и понатаму го поддржуваат ...
  сите 13 | | | веќе видена

  На последниот ден на НАТО самитот во Брисел, Ангела Меркел, германската канцеларка, предложила итен состанок зад затворени врати. Итниот случај наводно бил ...
  сите 37 | | | веќе видена

  На последниот ден на НАТО самитот во Брисел, Ангела Меркел, германската канцеларка, предложила итен состанок зад затворени врати. Итниот случај наводно бил ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Дојче ВелеНа Германија ѝ се потребни стручни кадри, пред сѐ, но не и исклучиво за нега во здравствениот сектор. Наједноставно решение е кадар да се побара во ...
  сите 2 | | | веќе видена

  САД ќе обезбедат уште 10 милиони долари за финансирање на украинските вооружени сили за зајакнување на воената морнарица. Американскиот Стејт департмент ...
  сите 36 | | | веќе видена

  САД ќе обезбедат уште 10 милиони долари за финансирање на украинските вооружени сили за зајакнување на воената морнарица.Американскиот Стејт департмент соопшти ...
  сите 40 | | | веќе видена