Кипар

  во

  Антоан Гризман постигна два гола во второто полувреме за на светските шампиони Франција да им ја врати самодовербата по неубедливото реми со Исланд со 2:1 ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Изгледите за решавање на кипарското прашање остануваат живи, вели генералниот секретар на ОН Антонио Гутереш. Неформална копија на извештајот на Гутереш за ова ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Во Македонија имаме зголемување на иновативните активности кај малите и средните претпријатија и сме во рамки на просекот на ЕУ. Фокусот е ставен на малите и ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во Македонија имаме зголемување на иновативните активности кај малите и средните претпријатија и сме во рамки на просекот на ЕУ. Фокусот е ставен на малите и ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Фокусот е ставен на малите и средни претпријатија без да се земат предвид и микро претпријатијата. Заостануваме прилично многу од европскиот просек во делот на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во Македонија имаме зголемување на иновативните активности кај малите и средните претпријатија и сме во рамки на просекот на ЕУ. Фокусот е ставен на малите и ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Во Македонија имаме зголемување на иновативните активности кај малите и средните претпријатија и сме во рамки на просекот на ЕУ. Фокусот е ставен на малите и ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Во Македонија имаме зголемување на иновативните активности кај малите и средните претпријатија и сме во рамки на просекот на ЕУ. Фокусот е ставен на малите и ...
  сите 7 | | | веќе видена

  доц. д-р Елена Игновска Доколку го следиме правното резонирање на судските одлуки на Европскиот суд за човекови права, ќе заклучиме дека и Македонија има ...
  сите 4 | | | веќе видена

  „Класите, кои се спротивставуваат на работничката класа, всушност не можат да замислат подобри сојузници од оние кои меѓу работниците се обидуваат да ја ...
  | | веќе видена

  Деца со посебни потреби од Битола, кои до вчера ретко имаа можност да застанат на спортски терен и да фатат топка во рацете, сега учат да играат кошарка под ...
  сите 16 | | | веќе видена