Кипар

  во

  Поранешниот селектор на Македонија, Чедомир Јаневски денес беше промовиран во нов тренер на Енозис Паралимни од Кипар. Јаневски после скоро една деценија се ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Извештај на консултантската фирма Бовил открива дека над 1441 банка и други финансиски институции од ЕУ побарале дозвола од британските власти да отворат ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Извештај на консултантската фирма Бовил открива дека над 1441 банка и други финансиски институции од ЕУ побарале дозвола од британските власти да отворат ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Извештај на консултантската фирма Бовил открива дека над 1.441 банка и други финансиски институции од ЕУ побарале дозвола од британските власти да отворат ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Денес кога се слави Исусовото крштевање, разговараме со докторката која на свет донела ијадници животи до сега, која е родена на овој ден и тоа во Охрид, град ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Денес кога се слави Исусовото крштевање, разговараме со докторката која на свет донела ијадници животи до сега, која е родена на овој ден и тоа во Охрид, град ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Кипарскиот фудбалски шампионат е суспендиран на неодредено, по протестот на судиите поради бомбашкиот напад врз автомобил на нивен колега. Фудбалската ...
  сите 15 | | | веќе видена