Кипар

  во

  Њујоршката агенција специјализирана за бизнис-вести Блумберг објави напис за гувернерката Анита Ангеловска Бежоска во кој ги објаснува нејзините планови за ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Турскиот министер за одбрана Хулуси Акар предизвика контроверзи, тврдејчи дека Егејското Море и Кипар се во територијалните води на Турција. – Ние го ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Турскиот министер за одбрана Хулуси Акар предизвика контроверзи, тврдејќи дека Егејското Море и Кипар се во територијалните води на Турција. – Ние го ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Њујоршката агенција специјализирана за бизнис-вести Блумберг објави напис за гувернерката Анита Ангеловска Бежоска во кој ги објаснува нејзините планови за ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Њујоршката агенција специјализирана за бизнис-вести Блумберг објави напис за гувернерката Анита Ангеловска Бежоска во кој ги објаснува нејзините планови за ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Њујоршката агенција специјализирана за бизнис-вести Блумберг објави напис за гувернерката Анита Ангеловска Бежоска во кој ги објаснува нејзините планови за ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Во натписот ги објаснува нејзините планови за макроекономската стабилност, но и предизвиците со кои се соочува како жена во патријархалниот систем. Четириесет ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Њујоршката агенција специјализирана за бизнис-вести Блумберг објави напис за гувернерката Анита Ангеловска Бежоска во кој ги објаснува нејзините планови за ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Њујоршката агенција специјализирана за бизнис-вести Блумберг објави напис за гувернерката Анита Ангеловска Бежоска во кој ги објаснува нејзините планови за ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Њујоршката агенција специјализирана за бизнис вести Bloomberg објави текст за гувернерката на Народна банка Анита Ангеловска Бежоска во кој ги објаснува ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Њујоршката агенција специјализирана за бизнис-вести Блумберг објави напис за гувернерката Анита Ангеловска Бежоска во кој ги објаснува нејзините планови за ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Њујоршката агенција специјализирана за бизнис-вести Блумберг објави напис за гувернерката Анита Ангеловска Бежоска во кој ги објаснува нејзините планови за ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Њујоршката агенција специјализирана за бизнис-вести Блумберг објави напис за гувернерката Анита Ангеловска Бежоска во кој ги објаснува нејзините планови за ...
  сите 21 | | | веќе видена