Кипар

  во

  36 часа трае спасувачката акција кај Корнати, а бродот се 250 патници се уште не е извлечен. Акцијата за извлекување на ,,Аурелија” која е во морето од ...
  сите 27 | | | веќе видена

  36 часа трае спасувачката акција кај Корнати, а бродот се 250 патници се уште не е извлечен. Акцијата за извлекување на ,,Аурелија” која е во морето од ...
  сите 28 | | | веќе видена

  36 часа трае спасувачката акција кај Корнати, а бродот се 250 патници се уште не е извлечен. Акцијата за извлекување на „Аурелија” која е во морето од завчера, ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Веќе 36 часа трае спасувачката акција кај Корнати, а бродот со 250 патници сè уште не е извлечен. Акцијата за извлекување на ,,Аурелија” беше отежната поради ...
  сите 30 | | | веќе видена

  36 часа трае спасувачката акција кај Корнати, а бродот се 250 патници се уште не е извлечен. Акцијата за извлекување на ,,Аурелија” која е во морето од ...
  сите 31 | | | веќе видена

  36 часа трае спасувачката акција кај Корнати, а бродот се 250 патници се уште не е извлечен. Акцијата за извлекување на ,,Аурелија” која е во морето од ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Првите евровизиски проби завршија и зад нив оставија нови фаворити на кои луѓето се обложуваат. Иако Холандија и Русија останаа на врвот, Швајцарија падна на ...
  сите 126 | | | веќе видена

  Колку луѓе работат во Европскиот парламент? Колку заработуваат избраните членови? Каква доверба имаат граѓаните во Европската Унија? Десет факти за Парламентот ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Именден денеска слават тие што го носат името Марко, според светиот апостол и евангелист Марко, еден од четворицата евангелисти, автори на Новиот завет од ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Претседателот на Кипар Никос Анастасијадис го осуди турскиот обид за дупчење во води на тој остров во потрага по природен гас и го нарече „втора инвазија“ од ...
  сите 20 | | | веќе видена