Кипар

  во

  Познатиот бизнисмен и политичар , Богољуб Кариќ денеска ги омажи трите ќерки и синот. Заедно се венчаваа синот и ќерките на Богољуб Кариќ , познат српски ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Чанта со палестинското знаме и фотографии остави член на анархистичката група „Рубикон“ во дворот на една од зградите на грчкото МНР. „Интервенцијата“, како ...
  | | веќе видена

  Чанта со палестинското знаме и фотографии остави член на анархистичката група „Рубикон“ во дворот на една од зградите на грчкото МНР. „Интервенцијата“, како ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Заштитничка и покров на хрисгијанскиот род Како Мајка на Синот Божји, таа има најголема слобода и моќ пред престолот Божји, и нејзе Црквата, по Бога, најмногу ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Ако досега за да ви биде вратен ДДВ беше неопходно најмалата сума на една сметка да биде 120 евра, со одлука на генералниот секретаријат за јавни приходи, сега ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Според календарот на МПЦ денеска е 27. август, ден посветен на Светиот пророк Михеј II. Од племето Јудино, а од селото Мориси, заради што го нарекуваа ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Крива Паланка Борјанчо Мицевски, организираше прием на делегациите на учесниците на 14.Меѓународен фолклорен фестивал Св.Јоаким Осоговски. ...
  сите 38 | | | веќе видена