Кипар

  во

  Грција и понатаму е земја со најголемата задолженост со 179,7 отсто од БДП, што е повеќе од истиот период минатата година кога јавниот долг изнесувал 176,1 ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Шпанија, Грција и Италија се водечките дестинации при купување на хотели и одморалишта, како и за изградба на туристички комплекси, покажува заедничкото ...
  | | веќе видена

  Шпанија, Грција и Италија се водечките дестинации при купување на хотели и одморалишта, како и за изградба на туристички комплекси, покажува заедничкото ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Едно од најзагрозените видови животни на нашите планини е балканскиот рис, кој поради стеснување на неговиот ареал се наоѓа во уште покритична состојба, а ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Семејството Црнокрак не престанува да изненадува. Постарата ќерка на Мики и Светлана, Моника Црнокрак ја освои титулата „Мис Фотогеничност“ на нејзиниот прв ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Австрискиот претседател Александер ван дер Белен денеска во Белград изјави дека Австрија ќе гледа позитивно на секое мирно и взаемно прифатливо решение за ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Австрискиот претседател Александер ван дер Белен денеска во Белград изјави дека Австрија ќе гледа позитивно на секое мирно и взаемно прифатливо решение за ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Австрискиот претседател Александер ван дер Белен денеска во Белград изјави дека Австрија ќе гледа позитивно на секое мирно и взаемно прифатливо решение за ...
  сите 56 | | | веќе видена