Кипар

  во

  Бугарија планира да го укине законот со кој се дозволува купување бугарско државјанство преку инвестирање во земјата, соопшти бугарското Министерство за правда ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Бугарија планира да стави крај на програмата за продажбата на државјанства на богати поединци, соопшти Министерството за правда во Бугарија, додавајќи дека тој ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Македонија минатата година имала убедливо најголем раст на бројот на ноќевања меѓу членките на ЕУ, земјите-кандидати за членство и во Европскиот економски ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Европската Комисија денеска објави за прв пат извештај со кој се надева дека ќе може да го регулира феноменот на таканаречените златни визи во земјите на ЕУ и ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Европската комисија ќе го објави извештајот со кој ги повикува членките на Европската Унија да бидат внимателни при давањето ,,златни визи”, што е контроверзна ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Европската Комисија денеска објави за прв пат извештај со кој се надева дека ќе може да го регулира феноменот на таканаречените златни визи во земјите на ЕУ и ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Последниот извештајот на „Еуростат“ покажува дека една четвртина од големите компании во Европа, кои вработуваат 250 или повеќе лица, користат роботи во ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Европската комисија ќе го објави извештајот со кој ги повикува членките на Европската Унија да бидат внимателни при давањето ,,златни визи”, што е контроверзна ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Повеќето српски државјани купуваат имоти во странство поради летување. Цените на станови во Белград, се висока, и затоа доколку Србите купат имоти во познати ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Европската Комисија денеска објави првпат извештај со кој се надева дека ќе може да го регулира феноменот на таканаречените „златни визи“ во земјите на ЕУ и во ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Последниот извештајот на „Еуростат“ покажува дека една четвртина од големите компании во Европа, кои вработуваат 250 или повеќе лица, користат роботи во ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Европската Комисија денеска објави за прв пат извештај со кој се надева дека ќе може да го регулира феноменот на таканаречените златни визи во земјите на ЕУ и ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Последниот извештајот на „Еуростат“ покажува дека една четвртина од големите компании во Европа, кои вработуваат 250 или повеќе лица, користат роботи во ...
  сите 14 | | | веќе видена