Кипар

  во

  Македонија минатата година имала убедливо најголем раст на бројот на ноќевања меѓу членките на ЕУ, земјите-кандидати за членство и во Европскиот економски ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Европската Комисија денеска објави за прв пат извештај со кој се надева дека ќе може да го регулира феноменот на таканаречените златни визи во земјите на ЕУ и ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Европската комисија ќе го објави извештајот со кој ги повикува членките на Европската Унија да бидат внимателни при давањето ,,златни визи”, што е контроверзна ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Европската Комисија денеска објави за прв пат извештај со кој се надева дека ќе може да го регулира феноменот на таканаречените златни визи во земјите на ЕУ и ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Последниот извештајот на „Еуростат“ покажува дека една четвртина од големите компании во Европа, кои вработуваат 250 или повеќе лица, користат роботи во ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Европската комисија ќе го објави извештајот со кој ги повикува членките на Европската Унија да бидат внимателни при давањето ,,златни визи”, што е контроверзна ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Повеќето српски државјани купуваат имоти во странство поради летување. Цените на станови во Белград, се висока, и затоа доколку Србите купат имоти во познати ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Европската Комисија денеска објави првпат извештај со кој се надева дека ќе може да го регулира феноменот на таканаречените „златни визи“ во земјите на ЕУ и во ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Последниот извештајот на „Еуростат“ покажува дека една четвртина од големите компании во Европа, кои вработуваат 250 или повеќе лица, користат роботи во ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Европската Комисија денеска објави за прв пат извештај со кој се надева дека ќе може да го регулира феноменот на таканаречените златни визи во земјите на ЕУ и ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Последниот извештајот на „Еуростат“ покажува дека една четвртина од големите компании во Европа, кои вработуваат 250 или повеќе лица, користат роботи во ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Европската комисија ќе го објави извештајот со кој ги повикува членките на Европската Унија да бидат внимателни при давањето ,,златни визи”, што е контроверзна ...
  сите 45 | | | веќе видена