Кипар

  во

  Три четвртини од смртните случаи се последица на незаразни болести, еден од тројца ученици има вишок килограми. Во Република Македонија три четвртини од ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Во Република Македонија три четвртини од смртните случаи се должат на незаразните болести. Најздравата храна не би требало да биде надвор од досегот на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Во Република Македонија три четвртини од смртните случаи се должат на незаразните болести. Најздравата храна не би требало да биде надвор од досегот на ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган денеска во Истанбул ќе го отвори најголемниот аеродром на светот, во присуство на повеќе од 50 високи функционери од ...
  сите 40 | | | веќе видена

  За соработката и заедничките предизвици, за теми поврзани со енергетиката, миграцијата, надворешната политика, економијата, инвестициите и слично, ќе стане ...
  сите 41 | | | веќе видена