Кипар

  во

  Претседателот на Кипар Никос Анастасијадес го повтори неговиот предлог за воведување децентрализирана сојузна влада, доколку се постигне договор за повторно ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Претседателот на Кипар Никос Анастасијадес го повтори неговиот предлог за воведување децентрализирана сојузна влада, доколку се постигне договор за повторно ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Претседателот на Кипар Никос Анастасијадес го повтори неговиот предлог за воведување децентрализирана сојузна влада, доколку се постигне договор за повторно ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Претседателот на Кипар Никос Анастасијадес го повтори неговиот предлог за воведување децентрализирана сојузна влада, доколку се постигне договор за повторно ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Претседателот на Кипар Никос Анастасијадес го повтори неговиот предлог за воведување децентрализирана сојузна влада, доколку се постигне договор за повторно ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Турција нема да дозволи експлоатација на резервите гас во водите на Турција и северен Кипар во источниот Медитеран, изјави денеска турскиот претседател Реџеп ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Турција нема да дозволи експлоатација на резервите гас во водите на Турција и северен Кипар во источниот Медитеран, изјави денеска турскиот претседател Реџеп ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Турција нема да дозволи експлоатација на резервите гас во водите на Турција и северен Кипар во источниот Медитеран, изјави денеска турскиот претседател Реџеп ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Турција нема да дозволи експлоатација на резервите гас во водите на Турција и северен Кипар во источниот Медитеран, изјави денеска турскиот претседател Реџеп ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Турција нема да дозволи експлоатација на резервите гас во водите на Турција и северен Кипар во источниот Медитеран, изјави денеска турскиот претседател Реџеп ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Турција нема да дозволи експлоатација на резервите гас во водите на Турција и северен Кипар во источниот Медитеран, изјави денеска турскиот претседател Реџеп ...
  сите 30 | | | веќе видена