Кипар

  во

  Просечниот животен век во ЕУ е 80,9 години во 2017 година, што значи 0,1 години помалку од 2016 година, според најновите податоци на Евростат.За жените, тоа е ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Брисел, 25 јули 2019 (МИА) – Просечниот животен век во ЕУ е 80,9 години во 2017 година, што значи 0,1 години помалку од 2016 година, според најновите податоци ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Просечниот животен век во ЕУ е 80,9 години во 2017 година, што значи 0,1 години помалку од 2016 година, според најновите податоци на Евростат. За жените, тоа е ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Просечниот животен век во ЕУ е 80,9 години во 2017 година, што значи 0,1 години помалку од 2016 година, според најновите податоци на Евростат. За жените, тоа е ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Просечниот животен век во ЕУ е 80,9 години во 2017 година, што значи 0,1 години помалку од 2016 година, според најновите податоци на Евростат. За жените, тоа е ...
  сите 67 | | | веќе видена

  На овие избори, грчкиот народ покажа, спротивно на одредени други земји од нашето големо европско семејство, дека во Грција, за фашистички и нацистички ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Партијата Жив ѕид, по вчерашниот напад на хрватските војници во Авганистан, од кои еден загина, ја повика претседателката на Хрватска, Колинда ...
  сите 12 | | | веќе видена

  На овие избори, грчкиот народ покажа, спротивно на одредени други земји од нашето големо европско семејство, дека во Грција, за фашистички и нацистички ...
  сите 129 | | | веќе видена

  На овие избори, грчкиот народ покажа, спротивно на одредени други земји од нашето големо европско семејство, дека во Грција, за фашистички и нацистички ...
  сите 131 | | | веќе видена

  На овие избори, грчкиот народ покажа, спротивно на одредени други земји од нашето големо европско семејство, дека во Грција, за фашистички и нацистички ...
  сите 132 | | | веќе видена

  На овие избори, грчкиот народ покажа, спротивно на одредени други земји од нашето големо европско семејство, дека во Грција, за фашистички и нацистички ...
  сите 133 | | | веќе видена

  На овие избори, грчкиот народ покажа, спротивно на одредени други земји од нашето големо европско семејство, дека во Грција, за фашистички и нацистички ...
  сите 134 | | | веќе видена

  На овие избори, грчкиот народ покажа, спротивно на одредени други земји од нашето големо европско семејство, дека во Грција, за фашистички и нацистички ...
  сите 134 | | | веќе видена

  Банките во 2018 пријавиле 152 сомнителни трансакции во Македонија во Управата за финансиско разузнавање, но за дискутабилни уплаќања на сметки заради перење ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Партијата Жив ѕид во средата, по нападот на хрватските војници во Авганистан при што еден војник беше убиен, ја повика претседателката Колинда Грабар Китаровиќ ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Дали сте посакале некогаш да бидете турист во родниот град, во градот во кој сте растеле, сте се образувале, во кој живеете? Е таква желба добивме, гледајќи ги ...
  сите 9 | | | веќе видена