Авганистан

  во

  САД мора да бидат подготвени за последиците ако се обидат да го спречат Иран да продаде нафта и да го користи Ормускиот проток. Ова го рекол иранскиот министер ...
  сите 53 | | | веќе видена

  САД мораат да бидат подготвени за последиците ако се обидат да го спречат Иран да продава нафта и да го користи Ормускиот проток, предупреди денеска иранскиот ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Браната Усои на реката Мургаб во Таџикистан настанала по земјотресот во 2011-та година и веќе од тогаш одрон проголтал едно село. Истиот тој одрон ја блокирал ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во извештајот на Мисијата на Обединетите Нации во Авганистан се наведува дека во првите три месеци од годинава, американските и авганистанските сили убиле ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Првпат во Авганистан американските и авганистанските сили убија повеќе цивили отколку талибанците или други бунтовнички групи се наведува во извештајот на ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Доколку стане оштетвање на браната Усои на реката Мургаб во Таџикистан, би можела да уништи повеќе од 5 милиони животи, велат експертите. Оваа брана настанала ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Првпат во Авганистан американските и авганистанските сили убија повеќе цивили отколку талибанците или други бунтовнички групи се наведува во извештајот на ...
  сите 32 | | | веќе видена

  За прв пат во Авганистан повеќе цивили се убиени од страна на американските и авганистанските сили, отколку Талибанците или другите бунтовнички групи, се ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Првпат во Авганистан американските и авганистанските сили убија повеќе цивили отколку талибанците или други бунтовнички групи се наведува во извештајот на ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Првпат во Авганистан американските и авганистанските сили убија повеќе цивили отколку талибанците или други бунтовнички групи се наведува во извештајот на ...
  сите 32 | | | веќе видена

  За прв пат во Авганистан повеќе цивили се убиени од страна на американските и авганистанските сили, отколку Талибанците или другите бунтовнички групи, се ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Њу Делхи ги спонзорира терористички активности во југозападна провинција Балучистан во Пакистан во обид да ја дестабилизира ситуацијата во земјата, тврди ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Њу Делхи ги спонзорира терористички активности во југозападна провинција Балучистан во Пакистан во обид да ја дестабилизира ситуацијата во земјата, тврди ...
  сите 7 | | | веќе видена