Авганистан

  во

  Британскиот амбасадор во НАТО има инструкции од владата во Лондон да го потпише протоколот за пристапување на Македонија во Алијансата, по што документот ќе ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Британскиот амбасадор во НАТО има инструкции од владата во Лондон да го потпише протоколот за пристапување на Македонија во Алијансата, по што документот ќе ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Британскиот амбасадор во НАТО има инструкции од владата во Лондон да го потпише протоколот за пристапување на Македонија во Алијансата, по што документот ќе ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Талибанците соопштија денеска дека ќе учествуваат на „меѓуавганистански преговори“ во Москва каде се очекува да се соберат водечки авганистански фигури меѓу ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Талибанците соопштија денеска дека ќе учествуваат на „меѓуавганистански преговори“ во Москва каде се очекува да се соберат водечки авганистански фигури меѓу ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Државата Сомалија е најкорумпираната земја во светот, додека Данска од друга страна е на последното место на оваа листа. Ова го покажува најновото истражување ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Вашингтон бара од Алијансата да се фокусира на поофанзивни мисии, а сојузниците би можеле да направат огромна, самоуништувачка грешка ако го следат неговото ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Директните преговори помеѓу администрацијата на Доналд Трамп и талибанците го отвори прашањето дали со заминувањето на американските трупи од Авганистан ...
  сите 10 | | | веќе видена