Авганистан

  во

  Турските власти во реонот на градот Едрене приведоа 122 мигранти, кои планирале илегално да преминат од Турција во Грција или Бугарија. Мигрантите, по потекло ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Најмалку 41 лице загинаа, а над 100 други се ранети денеска при различни инциденти и неколку бомбашки напади во Авганистан, каде во текот на денот се одржуваа ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Најмалку 41 лице загинаа, а над 100 други се ранети денеска при различни инциденти и неколку бомбашки напади во Авганистан, каде во текот на денот се одржуваа ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Изборната комисија на Авганистан соопшти дека поради хаотичното започнување на парламентарни избори, ќе дозволи избирачите кои најмногу ги почувствуваа ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Најмалку 41 лице загинаа, а над 100 други се ранети денеска при различни инциденти и неколку бомбашки напади во Авганистан, каде во текот на денот се одржуваа ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Најмалку девет лица загинаа, а околу 110 други се ранети денеска при различни инциденти и неколку бомбашки напади во Авганистан, каде во тек се парламентарни ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Најмалку девет лица загинаа, а околу 110 други се ранети денеска при различни инциденти и неколку бомбашки напади во Авганистан, каде во тек се парламентарни ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Најмалку девет лица загинаа, а околу 110 други се ранети денеска при различни инциденти и неколку бомбашки напади во Авганистан, каде во тек се парламентарни ...
  сите 29 | | | веќе видена