Авганистан

  во

  Авганистан веќе точно 100 години е независна држава. Но, столетието помина во подеми и падови, а следниот пад е веќе во најава, смета Флоријан Вајганд. Покусо ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Бројот на бегалци во светот достигна рекорден број од 70 милиони, што е најмногу од Втората светска војна, соопштија ОН. Според хуманитарната организација „СОС ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Поранешната порно ѕвезда Миа Калифа откри колку пари има заработено од порно филмовите кои ги сними пред 5 години, а нејзините обожаватели се шокирани од ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Бројот на бегалци во светот достигна рекорден број од 70 милиони, што е најмногу од Втората светска војна, соопштија ОН. Според хуманитарната организација „СОС ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Бројот на бегалци во светот достигна рекорден број од 70 милиони, што е најмногу од Втората светска војна, соопштија ОН. Според хуманитарната организација „СОС ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Бројот на бегалци во светот достигна рекорден број од 70 милиони, што е најмногу од Втората светска војна, соопштија ОН. Според хуманитарната организација „СОС ...
  сите 72 | | | веќе видена