Авганистан

  во

  Преспанскиот договор беше ратификуван од македонскиот и од грчкиот парламент, и покрај жестоката опозиција. Поздравен во меѓународната заедница поради ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Американскиот Сенат под водство на републиканците синоќа со мнозинство гласови го одобри необврзувачкиот амандман со кој се критизира одлуката на американскиот ...
  сите 125 | | | веќе видена

  Британскиот амбасадор во НАТО има инструкции од владата во Лондон да го потпише протоколот за пристапување на Македонија во Алијансата, по што документот ќе ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Британскиот амбасадор во НАТО има инструкции од владата во Лондон да го потпише протоколот за пристапување на Македонија во Алијансата, по што документот ќе ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Британскиот амбасадор во НАТО има инструкции од владата во Лондон да го потпише протоколот за пристапување на Македонија во Алијансата, по што документот ќе ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Британскиот амбасадор во НАТО има инструкции од владата во Лондон да го потпише протоколот за пристапување на Македонија во Алијансата, по што документот ќе ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Талибанците соопштија денеска дека ќе учествуваат на „меѓуавганистански преговори“ во Москва каде се очекува да се соберат водечки авганистански фигури меѓу ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Талибанците соопштија денеска дека ќе учествуваат на „меѓуавганистански преговори“ во Москва каде се очекува да се соберат водечки авганистански фигури меѓу ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Државата Сомалија е најкорумпираната земја во светот, додека Данска од друга страна е на последното место на оваа листа. Ова го покажува најновото истражување ...
  сите 45 | | | веќе видена