Атина

  во

  Одлуките што ги донесовме се за затворање на постоечките центри и да не се отвори нов, а локалното население ќе реагира, а ние ќе го направиме она што треба, ...
  сите 25 | | | веќе видена

  За помалку од 40 минути, турски воени авиони, утрово пет пати го прекршиле грчкиот воздушен простор, прелетувајќи над островите Инусес и Панаја, објавија ...
  сите 111 | | | веќе видена

  САД очекуваат Европската унија следниот месец да ги отвори пристапните преговори со Македонија и Албанија и сметаат дека европскиот пат на двете земји е ...
  сите 594 | | | веќе видена

  САД очекуваат Европската унија следниот месец да ги отвори пристапните преговори со Македонија и Албанија и сметаат дека европскиот пат на двете земји е ...
  сите 594 | | | веќе видена

  На Атиџе Муратова, одгледувачката на диви пчели во зафрленото овчеполско село Бекирлија и хероина во македонскиот документарен филм „Медена земја“ во Лос ...
  сите 184 | | | веќе видена

  Трет обид ќе има денеска собраниската Комисија за надворешна политика да ја одржи седницата, на која своите платформи треба да ги изложат шестмина од ...
  сите 58 | | | веќе видена

  САД очекуваат Европската унија следниот месец да ги отвори пристапните преговори со Северна Македонија и Албанија и сметаат дека европскиот пат на двете земји ...
  сите 594 | | | веќе видена

  САД очекуваат Европската унија следниот месец да ги отвори пристапните преговори со Македонија и Албанија и сметаат дека европскиот пат на двете земји е ...
  сите 594 | | | веќе видена

  Американскиот заменик помошник државен секретар за европски прашања Метју Палмер кој исто така е и специјален американски пратеник за Западен Балкан смета дека ...
  сите 594 | | | веќе видена

  Првично седницата на Комисијата беше најавена за петокот, па одложена за понеделникот, а вчера беше одложена за денеска. Своите платформи за дипломатски ...
  сите 58 | | | веќе видена

  САД очекуваат Европската унија следниот месец да ги отвори пристапните преговори со Северна Македонија и Албанија и сметаат дека европскиот пат на двете земји ...
  сите 594 | | | веќе видена

  САД очекуваат Европската унија следниот месец да ги отвори пристапните преговори со Северна Македонија и Албанија и сметаат дека европскиот пат на двете земји ...
  сите 594 | | | веќе видена

  САД очекуваат Европската унија следниот месец да ги отвори пристапните преговори со Македонија и Албанија и сметаат дека европскиот пат на двете земји е ...
  сите 594 | | | веќе видена

  САД очекуваат Европската унија следниот месец да ги отвори пристапните преговори со Северна Македонија и Албанија и сметаат дека европскиот пат на двете земји ...
  сите 594 | | | веќе видена

  САД очекуваат Европската унија следниот месец да ги отвори пристапните преговори со Македонија и Албанија и сметаат дека европскиот пат на двете земји е ...
  сите 594 | | | веќе видена

  Соединетите Американски Држави полагаат големи надежи дека Европската Унија следниот месец ќе почне со пристапни преговори со Република Северна Македонија и со ...
  сите 594 | | | веќе видена

  Tрет обид ќе има денеска собраниската Комисија за надворешна политика да ја одржи седницата, на која своите платформи треба да ги изложат шестмина од ...
  сите 58 | | | веќе видена