Атина

  во

  На првиот ден од својата работна посета на Атина, министерот за надворешни работи, Никола Димитров, оствари средба со претседателот на парламентот, Николаос ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Потпишување договор за избегнување на двојното оданочување со Македонија, бараат од Федерацијата на индустрии на Грција во писмото испратено до грчкиот ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Северна Македонија би можела да биде еден од нашите основни сојузници во регионот, да се потпре на Грција, а тоа да придонесе Грција да ја одигра нејзината ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Потпишување договор за избегнување на двојното оданочување со Македонија, бараат од Федерацијата на индустрии на Грција во писмото испратено до грчкиот ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Договорот од Преспа го отвори патот кон пријателство, сојузништво и сработка во сите области, пат по кој веќе чекорат двете соседни земји, е пораката што ја ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Потпишување договор за избегнување на двојното оданочување со Северна Македонија, бараат од Федерацијата на индустрии на Грција во писмото испратено до грчкиот ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Потпишување договор за избегнување на двојното оданочување со Северна Македонија, бараат од Федерацијата на индустрии на Грција во писмото испратено до грчкиот ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Договорот од Преспа го отвори патот кон пријателство, сојузништво и сработка во сите области, пат по кој веќе чекорат двете соседни земји, е пораката што ја ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Договорот од Преспа го отвори патот кон пријателство, сојузништво и сработка во сите области, пат по кој веќе чекорат двете соседни земји, е пораката што ја ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Договорот од Преспа го отвори патот кон пријателство, сојузништво и сработка во сите области, пат по кој веќе чекорат двете соседни земји, е пораката што ја ...
  сите 102 | | | веќе видена

  На првиот ден од својата работна посета на Атина, министерот за надворешни работи, Никола Димитров, оствари средба со претседателот на Парламентот на ...
  сите 102 | | | веќе видена

  На првиот ден од својата работна посета на Атина, министерот за надворешни работи, Никола Димитров, оствари средба со претседателот на парламентот, Николаос ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Владата на Република Северна Македонија, уште еднаш им укажува на медиумите и на јавноста да не ги употребуваат придавките и термините ,,Северномакедонец“ и ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Договорот од Преспа го отвори патот кон пријателство, сојузништво и сработка во сите области, пат по кој веќе чекорат двете соседни земји, е пораката што ја ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Северна Македонија би можела да биде еден од нашите основни сојузници во регионот, да се потпре на Грција, а тоа да придонесе Грција да ја одигра нејзината ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Договорот од Преспа го отвори патот кон пријателство, сојузништво и сработка во сите области, пат по кој веќе чекорат двете соседни земји, е пораката што ја ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Договорот од Преспа го отвори патот кон пријателство, сојузништво и сработка во сите области, пат по кој веќе чекорат двете соседни земји, е пораката што ја ...
  сите 102 | | | веќе видена