Атина

  во

  Стравот и превенцијата од сезонскиот грип, а пред сѐ од коронавирусот, ги наполнија аптеките во Атина, со последици да дојде до недостиг на медицински маски. ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Стравот и превенцијата од сезонскиот грип, а пред сѐ од коронавирусот, ги наполнија аптеките во Атина, со резултат да постои недостиг на медицински маски. Ги ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска на прес соопшти дека Република Грција испратила вербална нота поради менувањето на таблата во ...
  сите 208 | | | веќе видена

  Стравот и превенцијата од сезонскиот грип, а пред сѐ од коронавирусот, ги наполнија аптеките во Атина, со резултат да постои недостиг на медицински маски. Ги ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Стравот и превенцијата од сезонскиот грип, а пред сѐ од коронавирусот, ги наполнија аптеките во Атина, со резултат да постои недостиг на медицински маски. Ги ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Министерството за цивилна заштита на Грција објави оглас за вработување на 800 гранични полицајци на одредено време, кои ќе бидат распределени на осум различни ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Документ со упатства и мерки за заштита од новиот коронавирус за вработените и полицајците во прифатните центри за бегалци и мигранти, испратила грчката ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Министерството за цивилна заштита на Грција објави оглас за вработување на 800 гранични полицајци на одредено време, кои ќе бидат распределени на осум различни ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Истражувачката станица на Антарктикот измери највисока температура во историјата на мерењето на тој континент, додека глобалното затоплување предизвикува се ...
  сите 33 | | | веќе видена