Атина

  во

  Во Грција веќе втор ден бројот на нови регистрирани случаи на Ковид-19 е над 50, додека пак на Кипар првпат по подолго време има двоцифрен број на ...
  сите 820 | | | веќе видена

  Заменичката на претседателот на Владата и министерка за одбрана Радмила Шекеринска и шефот на дипломатијата Никола Димитров учествуваат на 22-от Меѓународен ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Мигрантите кои до 31 декември 2019 година пристигнале и престојуваат на грчките острови Лерос, Самос, Лезбос, Кос и Хиос од понеделникот можат да се пријават ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Мигрантите кои до 31 декември 2019 година пристигнале и престојуваат на грчките острови Лерос, Самос, Лезбос, Кос и Хиос од понеделникот можат да се пријават ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Заменичката на претседателот на Владата и министерка за одбрана Радмила Шекеринска и министерот за надворешни работи Никола Димитров учествуваат на 22-от ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Заменичката на претседателот на Владата и министерка за одбрана Радмила Шекеринска и министерот за надворешни работи Никола Димитров учествуваат на 22-от ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Заменичката на претседателот на Владата и министерка за одбрана Радмила Шекеринска и шефот на дипломатијата Никола Димитров учествуваат на 22-от Меѓународен ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Мигрантите кои до 31 декември 2019 година пристигнале и престојуваат на грчките острови Лерос, Самос, Лезбос, Кос и Хиос од понеделникот можат да се пријават ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Заменичката на претседателот на Владата и министерка за одбрана Радмила Шекеринска и министерот за надворешни работи Никола Димитров учествуваат на 22-от ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Во продавниците за малопродажба, во продавниците за храна како што се фурни, месарници, слаткарници и слично, во супермаркетите, во банките, во јавните служби ...
  сите 210 | | | веќе видена

  Со одлука на претседателот на грчкиот Парламентот, а по препорака на здравствената парламентарна комисија, од денеска носењето маска е задолжително и за ...
  сите 98 | | | веќе видена