Атина

  во

  Плакати со фотографии на пратениците кои го поддржуваат и ќе гласаат за ратификација на Договорот од Преспа беа залепени во Солун и низ други градови во ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Русија не е против новото име на Македонија, ниту против договорот меѓу Грција и Македонија околу името, туку прашува колку овој процес е легитимен, изјави ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Русија не е против новото име на Македонија, ниту против договорот меѓу Грција и Македонија околу името, туку прашува колку овој процес е легитимен, изјави ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Целта на Владата е Договорот од Преспа во грчкиот Парламент да помине со најмалку 151 глас, иако технички тоа не е потребно, вели портпаролот на грчката Влада, ...
  сите 613 | | | веќе видена

  Заменик министерот за надворешни работи на Русија Александар Грушко изјави дека Москва не се меша во внатрешните работи на Атина во ситуацијата поврзана со ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Претпладнево, околу 10 часот, по локално време, почна вториот и последен ден од расправата во грчкиот Парламент за доверба на владата, што ќе кулминира на ...
  сите 613 | | | веќе видена

  Претпладнево, околу 10 часот, по локално време, почна вториот и последен ден од расправата во грчкиот Парламент за доверба на владата, што ќе кулминира на ...
  сите 613 | | | веќе видена

  Целта на Владата е Договорот од Преспа да помине со најмалку 151 глас, технички ова не е потребно, но мојата проценка е дека додека да дојде договорот, во ...
  сите 613 | | | веќе видена

  Целта на Владата е Договорот од Преспа да помине со најмалку 151 глас, технички ова не е потребно, но мојата проценка е дека додека да дојде договорот, во ...
  сите 613 | | | веќе видена

  Целта на Владата е Договорот од Преспа да помине со најмалку 151 глас, технички ова не е потребно, но мојата проценка е дека додека да дојде договорот, во ...
  сите 613 | | | веќе видена

  На плакатите со фотографијата и името на пратеникот стои и пораката: „...ти ќе ја предадеш нашата Македонија?", јави дописничката на МИА од Атина. Според ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Заменик министерот за надворешни работи на Русија Александар Грушко изјави дека Москва не се меша во внатрешните работи на Атина во ситуацијата поврзана со ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Заменик министерот за надворешни работи на Русија Александар Грушко изјави дека Москва не се меша во внатрешните работи на Атина во ситуацијата поврзана со ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Плакати со фотографии на пратениците кои го поддржуваат и ќе гласаат за ратификација на Договорот од Преспа беа залепени во Солун и низ други градови во ...
  сите 42 | | | веќе видена