Атина

  во

  Кумуцакос: Се согласува ли грчката Влада со предлогот на Заев за уставни промени Одговорниот за надворешна политика во грчката опозициска партија Нова ...
  сите 125 | | | веќе видена

  Одговорниот за надворешна политика во грчката опозициска партија Нова демократија, Јоргос Кумуцакос, смета дека предлогот на македонската Влада за уставни ...
  сите 125 | | | веќе видена

  Одговорниот за надворешна политика во грчката опозициска партија Нова демократија, Јоргос Кумуцакос, смета дека предлогот на македонската Влада за уставни ...
  сите 146 | | | веќе видена

  Одговорниот за надворешна политика во грчката опозициска партија Нова демократија, Јоргос Кумуцакос, смета дека предлогот на македонската Влада за уставни ...
  сите 144 | | | веќе видена

  Исто како и луѓето, така и големите градови се раѓаат, развиваат и менуваат. И како што во текот на животот сите ние добиваме прекари кои најдобро не' ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Премиерот отсекогаш имал проблеми со елементарното знаење (а особено со античката митологија, која љуби да ја користи метафорички), а за научните факти или ...
  сите 55 | | | веќе видена

  По реакциите на грчкиот претседател за членот од Уставот на Македонија во кој единствено останува името Македонија, извори од Владата лиферуваат дека премиерот ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Грчкото министерство за внатрешни работи испрати свои претставници во Тирана за да ги добијат потребните информации околу убиството на Констандинос Кацифас, ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Грчкото министерство за внатрешни работи испрати свои претставници во Тирана за да ги добијат потребните информации околу убиството на Констандинос Кацифас, ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Грчкото министерство за внатрешни работи испрати свои претставници во Тирана за да ги добијат потребните информации околу убиството на Констандинос Кацифас, ...
  сите 55 | | | веќе видена