Атина

  во

  За да се спречи пренесувањето и ширењето на коронавирусот од урбаните средини во селата во Грција, преку движења и патувања на граѓаните, особено во пресрет на ...
  сите 159 | | | веќе видена

  Лекарите биле меѓу најскапо платените специјалисти во античко време, а како и денес, изолацијата, била основна мерка за борба со болестите при епидемија. ...
  | | веќе видена

  Грчкиот туризам би можел да се насочи кон туристи од земјите кои добро се справуваат пандемијата, како на што се Израел, Кипар, Либан, арапскиот пазар и ...
  сите 159 | | | веќе видена

  Од денеска во Грција започнуваат со работа 500 мобилни здравствени единици за специјална намена, чија задача ќе биде да ги посетуваат домовите на сомнителни ...
  сите 159 | | | веќе видена

  Во овие непознати и нови услови што ги живееме сите на планетата, со пандемијата што ги става на тест подготвеноста и издржливоста на здравствениот систем, на ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Од денеска во Грција започнуваат со работа 500 мобилни здравствени единици за специјална намена, чија задача ќе биде да ги посетуваат домовите на сомнителни ...
  сите 159 | | | веќе видена

  Грчкиот туризам би можел да се насочи кон туристи од земјите кои добро се справуваат пандемијата, како на што се Израел, Кипар, Либан, арапскиот пазар и ...
  сите 159 | | | веќе видена

  Северна Македонија стана полноправна членка на НАТО на 27 март, со што завршија нејзините речиси тридецениски напори за зачленување во Алијансата што започнаа ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Грчкиот туризам би можел да се насочи кон туристи од земјите кои добро се справуваат пандемијата, како што се Израел, Кипар, Либан, арапскиот пазар и Балканот, ...
  сите 159 | | | веќе видена

  Северна Македонија стана полноправна членка на НАТО на 27 март, со што завршија нејзините речиси тридецениски напори за зачленување во Алијанстата, кои ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Лекарите во јавните болници низ Грција организираа протести денеска за да бараат дополнителен персонал, повеќе легла на интензивна нега, подобра заштитна ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Северна Македонија стана полноправна членка на НАТО на 27 март, со што завршија нејзините речиси тридецениски напори за зачленување во Алијанстата, кои ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Преговарачот во речиси тридеценискиот спор за името меѓу Македонија и Грција, кој конечно беше надминат со Преспанскиот договор, Метју Нимиц во еден момент на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Преговарачот во речиси тридеценискиот спор за името меѓу Македонија и Грција, кој конечно беше надминат со Преспанскиот договор, Метју Нимиц во еден момент на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Преговарачот во речиси тридеценискиот спор за името меѓу Македонија и Грција, кој конечно беше надминат со Преспанскиот договор, Метју Нимиц во еден момент на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Преговарачот во, речиси, тридеценискиот спор за името меѓу Северна Македонија и Грција што, конечно, беше надминат со Преспанскиот договор, Метју Нимиц во еден ...
  сите 11 | | | веќе видена