Атина

  во

  Сметам дека не е веројатно Каменос и Независни Грци да сменат мислење за содржината на Договорот од Преспа, но не треба поради тоа да се поништат причините ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Уставните амнадмани не се напишани ниту се преговарани. Нив ќе ги формулира Собранието на Република Македонија со големо двотертинско мнозинство, со јавна ...
  сите 106 | | | веќе видена

  Уставните амнадмани не се напишани ниту се преговарани. Нив ќе ги формулира Собранието на Република Македонија со големо двотертинско мнозинство, со јавна ...
  сите 106 | | | веќе видена

  Но, не треба поради тоа да се поништат причините зошто беше формирана коалициската влада, вели новоизбраниот генерален секретар на централниот комитет на ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Влатко Давидовски (Д-р Влатко Давидовски работи во областа на консалтингот за бизнис-трансформации при глобални корпоративни компании-лидери на светскиот пазар ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Со гласање „ЗА“, според Договорот од Преспа го задржуваат нивниот идентитет, заспиваат како мала држава на Балканот, а се будат како членки на НАТО, вели ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Со гласање „ЗА“, според Договорот од Преспа го задржуваат нивниот идентитет, заспиваат како мала држава на Балканот, а се будат како членки на НАТО, вели ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, на денешната прес-конференција изјавата на претседателот Ѓорге Иванов дека нема да излезе да гласа на ...
  сите 106 | | | веќе видена

  Со гласање „ЗА", според Договорот од Преспа го задржуваат нивниот идентитет, заспиваат како мала држава на Балканот, а се будат како членки на НАТО, вели ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Одговорот на претседателот на државата Ѓорге Иванов дека нема да гласа на референдумот не не изненадува. Да се каже дека не се гласа е срамно бегство од ...
  сите 106 | | | веќе видена

  Одговорот на претседателот на државата Ѓорге Иванов дека нема да гласа на референдумот не нѐ изненадува. Да се каже дека не се гласа е срамно бегство од ...
  сите 106 | | | веќе видена

  Сметам дека не е веројатно Каменос и Независни Грци да сменат мислење за содржината на Договорот од Преспа, но не треба поради тоа да се поништат причините ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Одговорот на претседателот на државата Ѓорге Иванов дека нема да гласа на референдумот не не изненадува. Да се каже дека не се гласа е срамно бегство од ...
  сите 106 | | | веќе видена

  Одговорот на претседателот на државата Ѓорге Иванов дека нема да гласа на референдумот не не изненадува. Да се каже дека не се гласа е срамно бегство од ...
  сите 106 | | | веќе видена