Атина

  во

  За прва посета на грчкиот премиер на Скопје можеби уште во март или април, но и за посета на Атина со владиниот авион на Република Северна Македонија, говори ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Атина, 16 февруари 2019 (МИА) – За прва посета на грчкиот премиер на Скопје можеби уште во март или април, но и за посета на Атина со владиниот авион на ...
  сите 63 | | | веќе видена

  За прва посета на грчкиот премиер на Скопје можеби уште во март или април, но и за посета на Атина со владиниот авион на Република Северна Македонија, говори ...
  сите 63 | | | веќе видена

  За прва посета на грчкиот премиер на Скопје можеби уште во март или април, но и за посета на Атина со владиниот авион на Република Северна Македонија, говори ...
  сите 63 | | | веќе видена

  После толку години ангажман во и за Македонија, претпоставувам дека ве радува решавањето на спорот со Грција… Најголемата лекција е лидерството и храброста на ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Европската Унија и официјално ја доби нотификацијата за промената на уставното име на државата, соопшти вчера службата за надворешна акција на ЕУ, ЕЕАС. – ...
  сите 61 | | | веќе видена