Дваесет и петгодишниот битолчанец Александар Здравковски, кој магистрирал Економија и бизнис на „Еразмус Универзитетот“ во Ротердам, моментално работи во ...
сите 5 | | | веќе видена

 Исланд е истовремено и „земјата на полноќното сонце“ и домот на поларните светла, но она што најверојатно не го знаете е тоа дека не можете да ги искусите ...
сите 4 | | | веќе видена

 Ја испративме 2018 година, ја дочекавме 2019, а таа носи нови предизвици и препреки со себе. Пред да го изгубиме разумот и себеси, добро е да размислиме на ...
сите 2 | | | веќе видена

 Чувствителноста ја бие лош глас бидејќи никој не сака да биде кршлив. Но, во исто време е и многу ризично да му се даде неконтролирана предност на егото. Но, ...
сите 2 | | | веќе видена

Забрането е Забрането е да се плаче, а да не се научи ништо да се пробудиш во денот, а да не знаеш што да правиш, да бидеш исплашен од сопствените спомени. ...
сите 4 | | | веќе видена

Татјана Стојановска е дефинитивно една од најубавите ТВ презентерки во Македонија. Нејзината убавина се истакна уште на млади години додека беше манекенка и ја ...
сите 8 | | | веќе видена

Загадениот воздух и климатските промени се на врвот на листата за најголеми закани по човековото здравје во светот во 2019 година, што ја подготви Светската ...
сите 7 | | | веќе видена

Поради се поголемата миграција на населението во урбаните средини, сопствениците на градот Самбука ди Сицилија со една необична одлука сака да го спаси градот ...
сите 10 | | | веќе видена

next