Кристина Пенева, продавачката на мандарини позната по надимакот Кристина Мандарина, се врати на она што ја лансираше во јавноста. Кристина повторно продава ...
сите 4 | | | веќе видена

Клучна е за нашето здравје, од дигестивната функција до хидратацијата на кожата која го забавува дури и стареењето, помага при слабеење, подобра концентрација, ...
сите 56 | | | веќе видена

Многу луѓе се плашат од редовни летови со авион, иако овој облик на превоз се смета за најбезбеден. Меѓутоа, овие аеродроми сигурно би исплашиле повеќе луѓе, ...
сите 4 | | | веќе видена

Полицијата од германскиот град Хаген , на северозапад на земјата се нашла во чудо по добиената пријава за сообраќајна несреќа. Во несреќата што се случила ...
сите 3 | | | веќе видена

„За мажите со пониски приходи на возраст меѓу 30 и 59 години, веројатноста за смрт е 150 проценти поголема од онаа на врсниците во категоријата со највисоки ...
сите 7 | | | веќе видена

По десет години истражување на археолошкиот локалитет „Билазора“ кај Свети Николе, сега се бара конзервација на она што е пронајдено на самиот терен. Музејот ...
сите 8 | | | веќе видена

Криминалците се сѐ покреативни, а за да ги заштитите вашите работи, потребно е да поведете сметка за неколку ситници со кои може да спречите кражба. До вашите ...
сите 7 | | | веќе видена

Новата линија за нега на кожа е составена од 5 производи кои комбинираат високо-квалитетни вегански состојки со прекрасна текстура спакувани во еко-амбалажа и ...
сите 11 | | | веќе видена

next