Силувачите кои се изживувале, а потоа ја убиле студентката Хана Корнелијус од Јужна Африка, се осудени на доживотен затвор, што предизвикало овации и аплаузи ...
| | веќе видена

Виртуелната реалност, иако е навистина интересна и со текот на времето ќе станува е повеќе интересна, но и ќе има се поголема примена, моментално се’ уште е на ...
сите 2 | | | веќе видена

Камионџија ги следел упатствата на навигацијата и завршил во шума Педесет и двегодишен возач на камион следејќи ги упатствата на навигацијата завршил во шума ...
сите 6 | | | веќе видена

Манекенката од Австралија, Њуша Сај се пожали оти во Париз не ја пуштиле во музејот Лувр поради нејзината облека. – Ме запреа на влезот во Лувр и не сакаа да ...
сите 4 | | | веќе видена

Чекањето на одредени вести, како што е на пример чекањето на резултатите од правосуден, како што бил примерокот во направената студија, знае да биде прилично ...
сите 2 | | | веќе видена

next