Кога станува збор за однесување на социјални мрежи, сите се посебна приказна за себе. Има луѓе кои сакаат целосно да го пренесат својот живот на социјалните ...
сите 2 | | | веќе видена

Богдана Родиќ и Вељко Ражнатовиќ се верија во семејната куќа на Родиќ каде Ражнатовиќ дојдоа да ја побараат раката на девојката. Откако таткото на Богдана му ...
сите 18 | | | веќе видена

Автор: Драган Таневски Стануваш поемотивен… почнуваш да им се радуваш на малите работи… Ти се насолзуваат очите на некоја емотивна сцена од филм, од песна, од ...
сите 3 | | | веќе видена

Голем број на бегалци од разни краеви на светот, својот дом го пронашле во Канада. Тие биле приморани поради сиромаштијата или војната да го напуштат својот ...
сите 4 | | | веќе видена

Ако стварите тргнат на лошо и светов затера накај пост-апокалипса, додека ние урбаните (тие што ќе преживееме) се чудиме кој правец да го фатиме, овие ...
сите 2 | | | веќе видена

Дарко Лазиќ веќе три недели се наоѓа во болницата во Земун по страотната сообраќајна несреќа.По последната операција на ногата, тој сеуште е прикован за ...
сите 47 | | | веќе видена

Во историјата на овој аеродром забележани се неколку многу опасни ситуации кои речиси завршиле кобно за сите вклучени. Аеродромот Гибралтар е цивилен аеродром ...
сите 3 | | | веќе видена

Вокалните способности на нашата Марија Спасовска се добро познати како на нашата публика, така и на интернационално ниво, а доказ за тоа се многубројните ...
сите 11 | | | веќе видена

Компанија Американска бара луѓе што ќе патуваат низ светот, ќе пушат трева и ќе добиваат плата за тоа ,,Хеви хитерс“, калифорниска компанија што се занимава со ...
сите 7 | | | веќе видена

Бил среќен што се оженил, но по првата брачна ноќ веднаш побарал развод: Се било во ред додека не видел што сè крие невестата под носијата Индиец, кој се ...
сите 2 | | | веќе видена

next