Скопје

  во

  Овие стравични слики се нем сведок за тешката сообраќајна несреќа што утрото на 19 декември 2018 година десет минути пред шест часот се случи на железничкиот ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во Технолошкиот парк во Тетово, денеска, беа презентирани досегашните резултати од спроведувањето на проектите избрани во рамките на јавниот повик за ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Обвинителството ги отфрли кривичните пријави против 11 вработени во ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи – Скопје, за случајот со девојчето од домот ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Министерството за здравство соопшти дека е во подготвителна процедура постапката за набавка на заштитните маски кои ќе бидат бесплатно поделени на лицата во ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Обвинителството ги отфрли кривичните пријави против 11 вработени во ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи – Скопје, за случајот со девојчето од домот ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев, денеска на прес-конференција ја објави својата кандидатура за нов претседател на Република Македонија. Како што ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Согласно Програмата за ретки болести континуирано се обезбедува терапија за сите пациенти евидентирани во регистарот на лица со ретки болести, со дијагноза ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Дел од корисниците лоцирани на булеварот „Партизански одреди“ зграда бр.39 во општина Карпош утре од 8 до 10 часот ќе останат без електрична енергија. Во ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Согласно Програмата за ретки болести континуирано се обезбедува терапија за сите пациенти евидентирани во регистарот на лица со ретки болести, со дијагноза ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Вистински скандал е што во изборна година, само преку две градски претпријатија се предлагаат планови за вработувања на над 700 нови, и најверојатно строго ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Согласно Програмата за ретки болести континуирано се обезбедува терапија за сите пациенти евидентирани во регистарот на лица со ретки болести, со дијагноза ...
  сите 14 | | | веќе видена