Скопје

  во

  Град Скопје ќе почне постапка за присилна наплата на неплатените обврски по основ на годишниот данок на имот за 2013 година, а заклучно со 2017 година, ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Со 400 страници документација македонското Министерство за правда ќе го враќа Никола Груевски од Унгарија.Владиниот портпарол, Миле Бошњаковски, денеска на ...
  сите 263 | | | веќе видена

  До унгарското Министерство за правда деновиве ќе биде доставено барањето со целокупната документација за екстрадиција на поранешниот премиер Никола Груевски, ...
  сите 263 | | | веќе видена

  За две години загадувањето на воздухот во Скопје треба да се намали за половина, а во другите градови загадувањето ќе се намали помеѓу 30-50%, изјави заменик ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Деветомесечни резултати на Групацијата Триглав и повторно именување на членови на Управата на друштвото Во првите девет месеци од оваа година Групацијата ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Со 400 страници документација македонското Министерство за правда ќе го враќа Никола Груевски од Унгарија. Владиниот портпарол, Миле Бошњаковски, денеска на ...
  сите 263 | | | веќе видена

  Хелсиншкиот комитет денеска преку соопштение ги осуди пропустите што резултираат со бегство на осудениот Никола Груевски. Во продолжение го пренесуваме целото ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Седницата ќе се совпадне со пуштањето во употреба на дел од автопатот  „Струма" меѓу Кресна и Сандански, соошти бугарскиот премиер Бојко Борисов по денешната ...
  сите 83 | | | веќе видена

  До унгарското Министерство за правда деновиве ќе биде доставено барањето со целокупната документација за екстрадиција на поранешниот премиер Никола Груевски, ...
  сите 263 | | | веќе видена

  Две истраги во моментов се водат во Министерството за вантрешни работи за да се утврди како било организирано бегството на поранешниот премиер Никола Груевски ...
  сите 263 | | | веќе видена

  На почетокот на декември ќе биде одржана заедничка седница на владите на Македонија и Бугарија, што ќе се совпадне со пуштањето во употреба на дел од автопатот ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Град Скопје ќе почне постапка за присилна наплата на неплатените обврски по основ на годишниот данок на имот за 2013 година, а заклучно со 2017 година, ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Обврските се во согласност со одредбите за присилна наплата  и обврските што произлегуваат  од Законот за даноците на имот. -Им укажуваме на сите даночни ...
  сите 28 | | | веќе видена