Сирија

  во

  Група снајперисти Албанци се приклучиле на џихадистите кои се борат во Идлиб, Сирија, објави „Франс соар“ (France Soir). Според весникот Албанците објавиле и ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Конфлифкот во Авганистан, кој во изминатите седмици повторно се разгори, е на пат да се претвори во најкрвав во светот во 2018 година и покрај надежите за ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Снајперисти од соседна земја се приклучиле на терористи во Сирија. Група снајперисти Албанци се приклучиле на џихадистите кои се борат во Идлиб, Сирија, ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Околу 12 илјади луѓе, меѓу кои повеќе од 3.300 цивили се убиени од 2014 година до сега во напади на меѓународната коалиција, предводена од САД, против ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Група снајперисти Албанци се приклучиле на џихадистите кои се борат во Идлиб, Сирија, објави „Франс соар“ (France Soir). Според весникот Албанците објавиле и ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Група снајперисти Албанци се приклучиле на џихадистите кои се борат во Идлиб, Сирија, објави „Франс соар“ (France Soir). Според весникот Албанците објавиле и ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Група снајперисти Албанци се приклучиле на џихадистите кои се борат во Идлиб, Сирија, објави „Франс соар“ (France Soir).Според весникот Албанците објавиле и ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Околу 12 илјади луѓе, меѓу кои повеќе од 3.300 цивили се убиени од 2014 година до сега во напади на меѓународната коалиција, предводена од САД, против ...
  сите 10 | | | веќе видена