Сирија

  во

  Лидерите на Русија, Германија, Франција и Турција се сретнаа во Истанбул за да разговараат за Сирија. Камерите забележаа една интересна ситуација, додека ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Џихадистичката организација на Исламската држава ги угнетува сириските демократски сили СДФ, кои уживаат поддршка од САД, од последното безбедно место на ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Турските сили бомбардираа денеска позиции на курдската Единица за заштита на народот, на источниот дел на реката Еуфрат во северниот дел на Сирија. Мета на ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Лидерите на Турција, Русија, Франција и Германија на Самит за Сирија се согласија дека не постои воено решение за кризата во земјата и апелираа што побрзо да ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Лидерите на Турција, Русија, Франција и Германија на Самит за Сирија се согласија дека не постои воено решение за кризата во земјата и апелираа што побрзо да ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Лидерите на Турција, Русија, Франција и Германија на Самит за Сирија се согласија дека не постои воено решение за кризата во земјата и апелираа што побрзо да ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Рускиот претседател Владимир Путин, кој на состанокот во Истанбул допатувал од Сибир, како подарок на своите колеги им донел риби, бобинки, лешници и други ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Лидерите на Турција, Русија, Франција и Германија на Самит за Сирија се согласија дека не постои воено решение за кризата во земјата и апелираа што побрзо да ...
  сите 73 | | | веќе видена