Сирија

  во

  Апелацискиот суд во Хаг соопшти дека Холандската држава не е обврзана активно да го помогнe процесот на враќање на децата на жени кои ја напуштиле Холандија и ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Холандија не е обврзана активно да помага во репатријацијата на децата на жените кои ја напуштиле земјата и се придружиле на радикалната сунитска организација ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Еден француски џихадист е осуден на 28 години затвори бидејќи во француски затвор се обидел да убие двајца стражари. Билал Таги (27), Французин со мароканско ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Најмалку 156 државјани на Северна Македонија се приклучиле на терористички групи во Сирија и Ирак, од нив 35 биле убиени, околу 38 останале таму, а 83 се ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Холандската држава не е обврзана активно да го помогна процесот на враќање на децата на жени кои ја напуштиле Холандија и се приклучиле на Исламска држава во ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Холандската држава не е обврзана активно да го помогна процесот на враќање на децата на жени кои ја напуштиле Холандија и се приклучиле на Исламска држава во ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Холандската држава не е обврзана активно да го помогна процесот на враќање на децата на жени кои ја напуштиле Холандија и се приклучиле на Исламска држава во ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Париски „Ле Монд“ преку својот дописник од Виена, Жан Батист Шастан прави анализа по изјавите на претседателот на Франција за имиграцијата „кои доаѓаат од ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Париски „Ле Монд“ преку својот дописник од Виена, Жан Батист Шастан прави анализа по изјавите на претседателот на Франција за имиграцијата „кои доаѓаат од ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Велика Британија одлучи да ги прими децата на британските државјани кои загинаа борејќи се на страната на Исламска држава во Сирија.„Им дозволивме да се вратат ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Париз, 22 ноември 2019 (МИА) – Париски Le Monde преку својот дописник од Виена, Жан Батист Шастан прави анализа по изјавите на претседателот на Франција за ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Изралескиот (сѐ уште) премиер е во тесно. Работите за Бенјамин Нетанјаху се згуснуваат и политички и правно. Последен излез можеби може да му биде „голема ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Париски „Ле Монд“ преку својот дописник од Виена, Жан Батист Шастан прави анализа по и зјави те на претседателот на Франција за имиграција та „кои доаѓаат ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Париски „Ле Монд“ преку својот дописник од Виена, Жан Батист Шастан прави анализа по изјавите на претседателот на Франција за имиграцијата „кои доаѓаат од ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Велика Британија одлучи да ги прими децата на британските државјани кои загинаа борејќи се на страната на Исламска држава во Сирија. – Им дозволивме да се ...
  сите 35 | | | веќе видена