Прилеп

  во

  Прилепскиот Совет ја донесе развојната програма за 2019 година која содржи кои капитални проекти ќе се реализираат, а се за развојот на општината. Според ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Македонските микро, мали и средни претпријатија покажуваат голем интерес за новиот јавен повик на Фондот за иновации и технолошки развој со кој ќе се ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Македонските микро, мали и средни претпријатија покажуваат голем интерес за новиот јавен повик на Фондот за иновации и технолошки развој со кој ќе се ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Лани околу 100 родители не ја исполниле оваа обврска. Дел од нив се упатени на суд, а дел веднаш ја платиле казната која се движи од 300 до 650 евра, бидејќи ...
  | | веќе видена

  Тутунски комбинат од Прилеп, во периодот јануари – септември оваа година, прикажа загуба во висина од 232.241.000 денари, покажува билансот на успех објавен на ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Мермерен Комбинат АД Прилеп за периодот од 1 јануари до 30 септември 2018 оствари приходи од продажба во износ од 1,884,194 илјади Денари што претставува ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Мермерен Комбинат АД Прилеп за периодот од 1 јануари до 30 септември 2018 оствари приходи од продажба во износ од 1,884,194 илјади Денари што претставува ...
  сите 51 | | | веќе видена