Прилеп

  во

  Претставници на кабинетот на претседателот на Владата, на заменикот на претседателот на Владата задолжен за економски прашања и претседателот на управниот ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Денеска министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, заедно со градоначалникот на општина Прилеп имаа средби со земјоделци и ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Министерот за земјоделие пристигнал од своето патување во Дубаи подновен со новите патики и вчера на својот фејсбук-профил се пофали дека им пуштил субвенции ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Денеска министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, заедно со градоначалникот на општина Прилеп имаа средби со земјоделци и ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Претставници на кабинетот на претседателот на Владата, на заменикот на претседателот на Владата задолжен за економски прашања и претседателот на Управниот ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Министерството за земјоделство, по изборите, ќе распише нов јавен повик за средствата за полските патишта што ги има во буџетот за годинава, рече министерот за ...
  сите 36 | | | веќе видена

  За време на обиколката,  заменик министерот за локална самоуправа, Павлески и директорот на претпријатието, Илиески разговараа со дел од пазарчиите за ...
  сите 26 | | | веќе видена

  До петок сите македонски тутунопроизводители ќе ги добијат субвенциите за ланската реколта тутун. Исплатата почна вчера, ден порано од лани и тутунарите ќе ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Исплатата почна вчера, ден порано од лани и тутунарите ќе имаат средства за планирање на новата реколта, рече Љупчо Николовски, министер за земјоделство при ...
  сите 47 | | | веќе видена

  До петок сите македонски тутунопроизводители ќе ги добијат субвенциите за ланската реколта тутун. Исплатата почна вчера, ден порано од лани и тутунарите ќе ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Претставници на кабинетот на претседателот на Владата, на заменикот на претседателот на Владата задолжен за економски прашања и претседателот на управниот ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Министерството за земјоделство, по изборите, ќе распише нов јавен повик за средствата за полските патишта што ги има во буџетот за годинава, рече министерот за ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Министерството за земјоделство, по изборите, ќе распише нов јавен повик за средствата за полските патишта што ги има во буџетот за годинава, рече министерот за ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Во текот на наредните денови ќе биде распишан тендерот за набавка на зелената нафта согласно со сите постапки и процедури, неопходни за воведување една нова ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Претставници на кабинетот на претседателот на Владата, на заменикот на претседателот на Владата задолжен за економски прашања и претседателот на Управниот ...
  сите 26 | | | веќе видена