Прилеп

  во

  Разработуваме повеќе модели за да ги решиме проблемите со недостиг на специјалисти, ментори и да набавиме опрема за болниците и здравствените установи во ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Неодговорното и штетно работење на претходната локална власт е причина што ФК „Победа“ и граѓаните на Прилеп повеќе од две години немаат прволигашки фудбал и ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Министерот за здравство, Венко Филипче, ги посети детското и очното одделение во Општата болница „Борка Талески“ во Прилеп, каде заедно со директорот на ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Претставата на прилепскиот театар „Клетници“ во режија на Мартин Кочоски се закити со награди на 26. фестивал на камерен театар „Ристо Шишков“, кој заврши во ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Министерот за здравство, Венко Филипче, ги посети детското и очното одделение во Општата болница „Борка Талески“ во Прилеп, каде заедно со директорот на ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Разработуваме повеќе модели за да ги решиме проблемите со недостиг на специјалисти, ментори и да набавиме опрема за болниците и здравствените установи во ...
  сите 30 | | | веќе видена

   Проектите за изградба на градскиот стадион „Гоце Делчев“ имаат повеќе пропусти, се е стопирано и наново ќе почнат работите, изјави денеска прилепскиот ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Неодговорното и штетно работење на претходната локална власт е причина што ФК „Победа“ и граѓаните на Прилеп повеќе од две години немаат прволигашки фудбал и ...
  сите 10 | | | веќе видена

   Кога гледате како Мајкл Дамески танцува чувствувате дека ви раскажува приказна и ве преплавуваат емоции... Ваков талент ретко се раѓа. Неговите изведби се ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Неодговорното и штетно работење на претходната локална власт е причина што ФК „Победа“ и граѓаните на Прилеп повеќе од две години немаат прволигашки фудбал и ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Во кривичниот суд во Скопје со сослушување на сведоците продолжува судскиот процес за настаните во Собранието од 27 април. Денеска пред 33 обвинети, нивните ...
  сите 80 | | | веќе видена