Прилеп

  во

  Институциите да ги расчистат сите нејаснотии, неправилности и можни малверзации околу Сојузот на тутунските здруженија за да нема ниту една дамка во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Институциите да ги расчистат сите нејаснотии, неправилности и можни малверзации околу Сојузот на тутунските здруженија за да нема ниту една дамка во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Гости во отвореното Студио 1 со Јана Јосифоска беа Александар Цицимов, претседател на карневалскиот одбор, Ѓорги Пелтековски, претседател на FECC Makedonia ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Институциите да ги расчистат сите нејаснотии, неправилности и можни малверзации околу Сојузот на тутунските здруженија за да нема ниту една дамка во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Институциите да ги расчистат сите нејаснотии, неправилности и можни малверзации околу Сојузот на тутунските здруженија за да нема ниту една дамка во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, денеска во Прилеп одржа работен состанок со одгледувачите на говеда, каде што ги ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Утре се празнува Свети маченик Трифун, заштитник на градинарите и на лозарите. Момчето што на 17-годишна возраст со Божја помош ја излекува царската ќерка ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Со задоволство ја прифатив поканата за средба со уметникот, карикатурист и стрип-мајстор Златко Крстевски. Сакав да го видам творечкото катче на уметникот кој ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, денеска во Прилеп одржа работен состанок со одгледувачите на говеда, каде ги ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, денеска во Прилеп одржа работен состанок со одгледувачите на говеда, каде ги ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Унијата на млади сили при ОК ВМРО-ДПМНЕ Прилеп преку пародија ги исмеа партиските вработувања и непотизмот во власта. „Македонската јавност вчера сведочеше за ...
  сите 115 | | | веќе видена

  „Оваа програма ќе обезбеди финансиска и менторска поддршка на 10 талентирани студенти во текот на четиригодишен период, со цел да го стимулира нивниот ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Со задоволство ја прифатив поканата за средба со уметникот, карикатурист и стрип-мајстор Златко Крстевски. Сакав да го видам творечкото катче на уметникот кој ...
  сите 8 | | | веќе видена