Прилеп

  во

  Прилепската јавност вчера беше разбранувана од информацијата дека првиот човек на ВМРО ДПМНЕ во Прилеп, координаторот Петар Ристески, бил инволвиран во физичка ...
  сите 7 | | | веќе видена

  „Младите доаѓаат“ е насловот на концертот на Филхармонија што ќе се одржи вечерва. Со Филхармонија ќе настапат млади, талентирани музички уметници, ученици од ...
  сите 18 | | | веќе видена

  „Младите доаѓаат“ е насловот на концертот на Филхармонија што ќе се одржи вечерва. Со Филхармонија ќе настапат млади, талентирани музички уметници, ученици од ...
  сите 18 | | | веќе видена

  „Младите доаѓаат“ е насловот на концертот на Филхармонија што ќе се одржи вечерва. Со Филхармонија ќе настапат млади, талентирани музички уметници, ученици од ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Карактеристично за овогодишниот алманах е што секој ученик има слика од неговата „еволуција“ низ средношколските години Алманахот на прилепските ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Безбедносната состојба во второто полугодие од 2018 во Прилеп била поволна и стабилна. Се бележи намалување на криминалот од 11, 5 отсто во споредба со 2017 ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Против бизнисменот Љупчо Палевски и уште три други лица е поднесена кривична пријава за сторено кривично дело „неовластено прислушување и тонско снимање“. ...
  | | веќе видена | слични

  Редакцијата на ,,Народен Глас” дојде до информација од страна на вработени во МВР дека координаторот на ВМРО-ДПМНЕ во Прилеп, Петар Ристески во центарот на ...
  | | веќе видена | слични

  Работниците прогласени за технолошки вишок кои се уште чекаат да им бидат исплатени отпремнините од прилепската компанија „Еурокомпозит“ денеска се собра на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Работниците прогласени за технолошки вишок кои сѐ уште чекаат да им бидат исплатени отпремнините од прилепската компанија „Еурокомпозит“, денеска се собраa на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  – Работниците прогласени за технолошки вишок кои се уште чекаат да им бидат исплатени отпремнините од прилепската компанија „Еурокомпозит“ денеска се собра на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Работниците прогласени за технолошки вишок кои се уште чекаат да им бидат исплатени отпремнините од прилепската компанија „Еурокомпозит“ денеска се собра на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Работниците прогласени за технолошки вишок кои се уште чекаат да им бидат исплатени отпремнините од прилепската компанија „Еурокомпозит“ денеска се собра на ...
  сите 20 | | | веќе видена

   Иако имала обврска досега четири пати да поднесе анкетен лист за имотната состојба, бидејќи толку пати и се продолжувал мандатот вршител на должност, тоа не ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Работниците прогласени за технолошки вишок кои се’ уште чекаат да им бидат исплатени отпремнините од прилепската компанија „Еурокомпозит” денеска повторно ...
  сите 20 | | | веќе видена