Прилеп

  во

  Студениот бран со врнежи од снег што ја зафати Македонија го отежна одвивањето на сообраќајот, но засега без застои и посериозни проблеми. На Меѓународниот ...
  сите 278 | | | веќе видена

  Управата за хидрометеролошки работи (УХМР) објави дека врнежите од снег од попладне ќе засилуваат, особено во западните и северните делови на Македонија, каде ...
  сите 281 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта и натаму се одвива во зимски услови, по влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот, по интервенција на ...
  сите 282 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта и натаму се одвива во зимски услови, по влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот, по интервенција на ...
  сите 286 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта и натаму се одвива во зимски услови, по влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот, по интервенција на ...
  сите 279 | | | веќе видена

  Во сила се забраните за движење на камиони на патиштата крак Маврово – Дебар, Гостивар – Кичево, преку планинскиот премин Стража, Кичево – Охрид, преку  ...
  сите 284 | | | веќе видена

  Студениот бран со врнежи од снег што ја зафати Македонија го отежна одвивањето на сообраќајот, но засега без застои и посериозни проблеми. На Меѓународниот ...
  сите 263 | | | веќе видена

  Укинати се забраните за сообраќај на тешки товарни возила преку на патните правци Охрид – Ресен преку планинскиот премин Буково и Ресен – Битола преку ...
  сите 286 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта и натаму се одвива во зимски услови, по влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот, по интервенција на ...
  сите 289 | | | веќе видена

  Укинати се забраните за сообраќај на тешки товарни возила преку на патните правци Охрид – Ресен преку планинскиот премин Буково и Ресен – Битола преку ...
  сите 290 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта се одвива во зимски услови, по влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот, по интервенција на дежурните ...
  сите 292 | | | веќе видена

  Студениот бран со врнежи од снег што ја зафати Македонија го отежна одвивањето на сообраќајот, но засега без застои и посериозни проблеми. На Меѓународниот ...
  сите 266 | | | веќе видена