Прилеп

  во

  По вчерашната заедничка средба меѓу директорите на десет национални установи за скандалозната распределба на пари во Министерството за култура за националната ...
  сите 14 | | | веќе видена

  По вчерашната заедничка средба меѓу директорите на десет национални установи за скандалозната распределба на пари во Министерството за култура за националната ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Режисерката Зоја Бузалковска поднесе оставка од Советот за култура по повод резултатите од Конкурсот за годишната програма за проекти од национален интерес во ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Режисерката Зоја Бузалковска поднесе оставка од Советот за култура по повод резултатите од Конкурсот за годишната програма за проекти од национален интерес во ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Режисерката Зоја Бузалковска поднесе оставка од Советот за култура по повод резултатите од конкурсот за годишната програма за проекти од национален интерес во ...
  сите 148 | | | веќе видена

  Се снаоѓа некој во оваа каша-попара од резултати и табели? Има ли некој заеднички содржател? Успевате ли да ја доловите стратегијата на Министерството? Или ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Лавина реакции и обвинувања за селективност и отсуство на критериуми за потребите во културата откако Министерството за култура на веб-страницата ги објави ...
  сите 68 | | | веќе видена