Прилеп

  во

  Запленетите девет илјади килограми пиперки „куртовска капија” се доделени на Затворот „Идризово“. Пиперките беа запленети пред неколку дека од страна на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Пиперките кои пред неколку дена беа запленети од инспекторите на Државниот пазарен инспекторат и беа доделени на Агенцијата за управување со одземен имот, се ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Тинејџерката Мила Москов ќе ја пее песната Fire на Јуниорскиот евросонг што годинава ќе се одржи во Полска. Таа неодамна ја промовираше македонско-англиската ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Денеска се наоѓаме во општина Прилеп во рамки на нашата активност од страна на ВМРО-ДПМНЕ за Обнова на Македонија каде што практично може да забележите дека ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Во Програма За Живот во Македонија на парламентарни избори 2016, ветивме дека:„Во наредните 10 години ќе инвестираме 3 милијарди евра. Уште во првите две ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Како одговорна политичка партија, ги исполнуваме ветувањата што ги дадовме пред граѓаните. Во Програма За Живот во Македонија на парламентарни избори 2016, ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Девет илјади килограми пиперки „куртовска капија“ се одземени од нерегистрирани откупувачи при инспекциските контроли на Инспекторатот за земјоделство ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Девет илјади килограми пиперки „куртовска капија“ се одземени од нерегистрирани откупувачи при инспекциските контроли на Инспекторатот за земјоделство ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Од Инспекторатот денеска информираа дека на нерегистрираните откупувачи им се изречени и глоби согласно законските прописи. Контролите се направени деновиве во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Балканот денеска се сеќава на Тоше Проески кој на денешен ден пред дванаесет години трагично го загуби животот во сообраќајна несреќа кај Нова Градишка, на пат ...
  сите 85 | | | веќе видена