Прилеп

  во

  Зборот „патриотар“ е обичен за современиот бугарски литературен јазик, но не и за македонскиот во кој нема еквивалент ни по форма ни по значење. „Патриотар“ е ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Ја сакам работата со пациенти и можноста да работам во научноистражувачки проекти. Сè што барам е да ми се даде можност да работам, ни откри д-р Асани во ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Главно дома, со друштво и во расположение со најблиските, прилечани ќе ја пречекаат Стара Нова година. Велат, јануари е со празници, го истоштува домашниот ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Надворешната канцеларија за криминалистички работи Прилеп и Секторот за компјутерски криминал и дигитална форензика при Министерството за внатрешни работи во ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Министерството за внатрешни работи соопшти дека во координација со Обвинителството, презеле мерки и активности против 40-годишно лице од Прилеп, поради ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Министерството за внатрешни работи соопшти дека во координација со Обвинителството, презеле мерки и активности против 40-годишно лице од Прилеп, поради ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Надворешната канцеларија за криминалистички работи Прилеп и Секторот за компјутерски криминал и дигитална форензика при МВР во координација со Основното јавно ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Министерството за внатрешни работи соопшти дека во координација со Обвинителството, презеле мерки и активности против 40-годишно лице од Прилеп, поради ...
  сите 59 | | | веќе видена